Нові оливи в лінійці PLATINUM ULTOR

09.08.2021

Асортимент продукції ORLEN OIL поповнився новою оливою в сегменті олив для вантажних авто - PLATINUM ULTOR FUEL ECONOMY 5W-30.


    Це сучасна, синтетична, а також паливно - заощаджуюча олива для дизельних двигунів. Вона була запроектована з думкою про ще більше запобігання  окисненню в камері згорання двигуна, а також від втрати в’язкості оливи внаслідок зрізу і насичення повітрям. Продукт рекомендований для сучасних дизельних двигунів, які оснащені системою вибіркового каталітичного зменшення (SCR), фільтром постійних частинок (DPF)  або системою рецеркуляції відпрацьованих газів (EGR). PLATINUM ULTOR FUEL ECONOMY 5W-30 рекомендований для дизельних двигунів, які працюють з високим навантаженням, зокрема, у вантажівках, автобусах, а також в будівельній техніці. Технологія оливи була опрацьована з думкою про двигуни найновішого покоління, в яких виробник рекомендує використання змащувальних матеріалів класу якості API: FA-4 та низький HTHS .

   Продукт володіє дуже добрими змащувальними властивостями, завдяки яким ще краще виконує ефективне змащування двигуна в будь-яких умовах експлуатації та гарантує менше споживання палива. Цю залежність ми можемо побачити на графіку, який подано нижче:


     PLATINUM ULTOR FUEL ECONOMY 5W-30 був спроектований  з думкою від окиснення в камері згорання. А також втратою в’язкості  оливи внаслідок зрізання наповітрення. Досконалі антиокислювальні властивості представлені у наступному графіку:

    PLATINUM ULTOR FUEL ECONOMY 5W-30 - це гарантія надійності роботи двигуна у будь-яких умовах експлуатації. Проведений тест Mercedes-Benz OM501LA, який стосується зношування окремих елементів двигуна, підтвердив високу якість оливи.