Hydrol L-HM/HLP 22

Фасовка Ціна Кількість
20л 1428.54 UAH
Сума (UAH):
0.00

Клас якості:: Клас якості згідно ISO 11158 - HM

Клас в'язкості: ISO VG: 22

Загальна характеристика

Гідравлічні масла Hydrol® L-HM / HLP для гідростатичних гідравлічних систем виробляються на основі високоякісних мінеральних базових масел і комплексу облагороджувальних добавок, що підвищують параметри проти зношування, окислення, а також антикорозійні властивості.

забезпечує:

- Продовження терміну експлуатації,

- Зменшення зношування поверхні елементів тертя в системах гідравлічних насосів

Застосування

Гідравлічні масла Hydrol® L-HM / HLP призначені, головним чином, для використання в системах передачі сили і приводу, а також гідравлічного управління високого навантаження, тобто в гідравлічних, механічних передачах, передачах регулювання і управління, а також іншому подібному обладнанні, яке працює в важких умовах при підвищеній температурі і вологості навколишнього середовища.

Standards, approvals, specifications

 

DIN 51524 частина 2

Фізико-хімічні властивості

Параметри

Од.

Типові значення 

Зовнішній вигляд при 20 °C

-

ясно, однорідна

Кінематична в'язкість при температурі 40 0C

мм2

20,8

Показники в'язкості

-

102

Температура текучості

0C

-35

Температура займання

0C

195

Стійкість до піноутворення: · Схильність до піноутворення: обсяг піни через 5 хвилин продувки повітрям при температурі 25 0C, · Стійкість піни: об'єм піни через 10 хвилин. Відставання при температурі 25 0C

мл

50 0

Корозійний вплив на мідній пластинці, 3 ч/100 0C, корозійний бал

​зразки

1a

 Деемульгуючі параметри - час відділення емульсії від води для отримання: - 40 - 43 мл масла - 37 - 40 мл води

хв

10

- 0 - 3 мл емульсії при температурі

0C

54

Здатність масла до виділення повітря при температурі 50 0C

хв

5

Здатність до передачі навантажень на робочому місці FZG, коефіцієнт руйнівного навантаження, не нижче, ніж

​-

​10

Примітка: Вищевказані значення фізико-хімічних параметрів є типовими величинами. Фактичні значення вказані в сертифікатах якості, які додаються до кожної партії продукту.