Hydrol L-HM/HLP 22
Клас якості:: Клас якості згідно ISO 11158 - HM
Клас в'язкості: ISO VG: 22
Загальна характеристика
Гідравлічні масла Hydrol® L-HM / HLP для гідростатичних гідравлічних систем виробляються на основі високоякісних мінеральних базових масел і комплексу облагороджувальних добавок, що підвищують параметри проти зношування, окислення, а також антикорозійні властивості.
забезпечує:
- Продовження терміну експлуатації,
- Зменшення зношування поверхні елементів тертя в системах гідравлічних насосів
Застосування
Гідравлічні масла Hydrol® L-HM / HLP призначені, головним чином, для використання в системах передачі сили і приводу, а також гідравлічного управління високого навантаження, тобто в гідравлічних, механічних передачах, передачах регулювання і управління, а також іншому подібному обладнанні, яке працює в важких умовах при підвищеній температурі і вологості навколишнього середовища.
Standards, approvals, specifications
DIN 51524 частина 2
Фізико-хімічні властивості
Параметри |
Од. |
Типові значення |
Зовнішній вигляд при 20 °C |
- |
ясно, однорідна |
Кінематична в'язкість при температурі 40 0C |
мм2/с |
20,8 |
Показники в'язкості |
- |
102 |
Температура текучості |
0C |
-35 |
Температура займання |
0C |
195 |
Стійкість до піноутворення: · Схильність до піноутворення: обсяг піни через 5 хвилин продувки повітрям при температурі 25 0C, · Стійкість піни: об'єм піни через 10 хвилин. Відставання при температурі 25 0C |
мл |
50 0 |
Корозійний вплив на мідній пластинці, 3 ч/100 0C, корозійний бал |
зразки |
1a |
Деемульгуючі параметри - час відділення емульсії від води для отримання: - 40 - 43 мл масла - 37 - 40 мл води |
хв |
10 |
- 0 - 3 мл емульсії при температурі |
0C |
54 |
Здатність масла до виділення повітря при температурі 50 0C |
хв |
5 |
Здатність до передачі навантажень на робочому місці FZG, коефіцієнт руйнівного навантаження, не нижче, ніж |
- |
10 |
Примітка: Вищевказані значення фізико-хімічних параметрів є типовими величинами. Фактичні значення вказані в сертифікатах якості, які додаються до кожної партії продукту. |