Greasen N-EP 00/000
Клас якості: |
|
Клас в'язкості: |
Загальна характеристика
Greasen S-EP 00/000 і Greasen N-EP 00/000 – це напіврідкі мастила, які виготовляються на основі літієво-вапняного мила класу консистенції NLGI 00/000. В основі містять добавки EP і AW, а також субстанції, які покращують антикорозійні і антиокислювальні властивості. Основною оливою, яка використовується при виготовленні мастила Greasen S-EP 00/000, є синтетична олива, а мастило Greasen N-EP 00/000 виготовляється на основі мінеральної оливи з нафтеном, що характеризується дуже хорошими властивостями при впливі низьких температур.
Застосування
Мастила Greasen N-EP 00/000 і Greasen S-EP 00/000 призначені, перед усім, для обробки з'єднань, які піддаються ударним навантаженням, у великих вантажних автомобілях і автобусах шляхом центральних змащувальних систем, причому:
• Greasen N-EP 00/000 при температурі від - 300C до +900C
• Greasen S-EP 00/000 при температурі від - 450C до +900C.
У випадку наскрізної змазки верхня межа використання в обох випадках сягає температури +1200C.
Крім способу застосування описаного вище, мастила можуть використовуватися для обробки різних редукційних передач, котрі змащуються пластичними змазкакми.
Standards, approvals, specifications
Схвалення: MAN 283 Li-P 00/000
Клас консистенції NLGI: 00/000
Greasen N-EP 00/000
DIN 51 502: KP00/000E-30
ISO 6743-9: CBEB-00/000
Фізико-хімічні властивості
Параметри | Одиниці | Типові величини |
Проникання після прикатки при температурі - 25°C | мм/10 | 410 |
Проникання після прикатки при температурі - 45°C | мм/10 | - |
Проникання після прикатки при температурі - 30°C | мм/10 | 275 |
Температура краплепадіння | °C | 168 |
Механічна стабільноість, 60°C/4год | % (м/м) | 2,9 |
Кородивна дія на сталь і мідь, 100°C/3год | ступінь корозії | |
Зварювальне навантаження | kG | |
Стійкість до окису, падіння тиску після 100 год при температурі 100oC | kPa | 53 |
Увага: Наведені вище значення фізико-хімічних властивостей є типовими величинами. Фактичні величини подані в сертифікатах якості на кожну партію продукту. |