Liten EP-0 мастило літієве
Загальна характеристика
Пластичні мастила LITEN® EP виробляються на основі очищеного мінерального масла з в'язкістю 150 мм 2 при температурі 40 ° C, літієвих мив 12-оксистеаринової кислоти, а також пакету присадок, що поліпшують мастильні, антиокислювальні, антикорозійні властивості готового мастила.
Застосування
Пластичні мастила Liten®
EP призначені для змащування підшипників кочення, що працюють при високих
навантаженнях, а також коли підшипники працюють в умовах ударних навантажень.
Інтервал робочих
температур мастил: від -20 ° C до + 120 ° C, також при впливі води.
Граничні робочі
температури можуть бути вищими або нижчими, в залежності від типу підшипника і
необхідних періодів змащування.
• Liten EP-0 призначений
для змащення підшипників обладнання з центральними системами змащування, які
працюють при низьких температурах (від - 20 до + 120 ° C) і вимагають
перекачування мастила на великі відстані,
• Liten EP-1 призначений
для змащення підшипників обладнання з центральними системами змащування, які
працюють в діапазоні помірних температур навколишнього середовища і вимагають
перекачування мастила на великі відстані,
• Liten EP-2 призначений
для змащення підшипників обладнання з індивідуальною системою і центральними
системами змащування, які працюють при високих температурах навколишнього
середовища і вимагають перекачування мастила на малі відстані,
• Liten EP-3 призначений для змащення підшипників обладнання індивідуальною системою.
Стандарти, схвалення,
технічні характеристики
DIN 51 502: KP0G-20
ISO 6743-9: BCHB-0
Фізико-хімічні властивості
Властивості | Одиниці | Типові значення |
клас NLG | 0 | |
пенетрація після перемішування, при температурі 250C | мм/10 | 378 |
пенетрація при температурі – 200C | мм/10 | 195 |
температура краплепадіння | 0C | 190 |
структурна стабільність: відділення з мастила масла, 1200C/24 ч, (м/м) | % | - |
зварювання навантаження | кГ | 250 |
в'язкість базового масла при температурі 40°C | мм2/с | 150 |
УВАГА: Вище подані значення фізико-хімічних властивостей є типовими величинами. Фактичні величини подані в сертифікатах якості, які додаються до кожної партії продукту.