Orlen Oil MaxЕxpert XF 5W-30
Клас
якості:: API: SM / CF
ACEA:
C2
Клас
в'язкості: SAE: 5W-30
Загальна характеристика
Синтетича
високоякісна моторна олива підходить для застосування як влітку, так і взимку.
Технологія оливи була розроблена на підставі CPF. «Complex Protection Formula»
- це гарантія оптимального захисту двигуна в будь-яких умовах експлуатації, що
забезпечує відмінні параметри оливи на весь період між замінами оливи.
Orlen Oil MaxЕxpert XF 5W-30 - це олива, сумісна із пристроєм для обробки вихлопних газів
DPF і TWC.
Гарантує:
•
Сумісність з фільтрами DPF і каталізаторами TWC
•
Відмінну термічну і термоокислювальну стабільність
•
Оптимізацію витрати енергії та викидів, забезпечуючи кращу турботу про
навколишнє середовище
•
Безпечну роботу двигуна вже в момент запуску, навіть взимку
•
Відмінний захист двигуна від тертя і зносу
Застосування
Orlen Oil MaxЕxpert XF 5W-30 - це олива, розроблена спеціально для водіїв, що віддають
перевагу машинам автомобільного концерну «PSA» - «Citroen», «Peugeot» і
концерну «Renault». Вона призначена для легкових і невеликих вантажних
автомобілів, оснащених дизельними або бензиновими двигунами з турбонаддувом або
без нього.
Олива
може успішно застосовуватися в транспортних засобах, сприятлива для
навколишнього середовища, тобто, обладнаних системами обробки вихлопних газів,
таких як DPF і TWC . Відповідає рівню якості стандарту ILSAC GF-4.
Рекомендується для транспортних засобів, що відповідають стандарту Euro 6.
Стандарти, технічні характеристики,
специфікації
Renault
RN0700
Відповідає вимогам:
PSA
B712290, B712288 / Citroen, Peugeot
Фізико-хімічні властивості
Параметри |
Одиниці |
Значення |
клас
в’язкості SAE |
- |
5W-30 |
кінематична
в’язкість при темп. 100 °C |
мм2/сек |
10,3 |
Коефіцієнт
в’язкості |
- |
160 |
температура
плинності |
0C |
-30 |
лужне
число TBN |
мг
KOH/г |
8,1 |
Сульфатна
зола |
% |
0.73 |
Випаровування
по Noack’y |
%
(м/м) |
6,0 |
Примітка: Вищезгадані значення фізико-хімічних параметрів
є типовими значеннями. Фактичні значення вказані в сертифікатах якості, які
додаються до кожної партії продукту.