Олива гідравлічна Hydrol HLPD 46

Фасовка Ціна Кількість
20л 1294.92 UAH
205л 12178.56 UAH
Сума (UAH):
0.00
Клас якості:
Клас в'язкості:ISO VG: 46

Загальна характеристика

Гідравлічні масла з миючими здібностями Hydrol® HLP-D виробляються на основі глибоко рафінованого мінерального базового масла і комплексу облагороджувальних добавок, що володіють параметрами проти зношування, окислення і антикорозійними властивостями. Крім того, масла містять мийно-диспергуючі добавки, завдяки чому в стані диспергировать забруднення твердими тілами і емульгувати рідкі забруднення, які можуть з'явитися в системі.

Характерні параметри:

- Дуже хороші миючі та диспергуючі параметри - забезпечує утримання системи в чистоті,

- Дуже хороші антикорозійні параметри і властивості проти зношування,

- Висока стійкість на окислення,

- Якісна система фільтрації очищення, навіть при наявності води,

- Гарне виділення повітря і низька здатність до піноутворення.

Застосування:

Масла Hydrol® HLP-D призначені для використання у всякого роду стаціонарних і пересувних гідравлічних системах машин і устаткування, що працюють в нормальних і важких умовах, головним чином, у безперервній системі і в разі, коли існує небезпека забруднення системи водою або конденсованими водяною парою (наприклад , в гідравлічних системах верстатів в разі, коли існує ризик потрапляння оброблювальній емульсії в систему).

Стандарти, схвалення, технічні характеристики

відповідає вимогам норм DIN 51524 частина 2 - HLP (без тестування стійкості до емульсії) Hydrol HLP-D 46 додатково відповідає вимогам специфікації MAN N 698.

Фізико-хімічні властивості

ПараметриОдин.Типові значення
Кінематична в'язкість при температурі 400Cмм245,3
показники в'язкості-102
температура текучості0C-27
температура займання0C225
Стійкість до піноутворення: · Схильність до піноутворення: обсяг піни через 5 хвилин продувки повітрям при температурі  250C, · мл200
ПРИМІТКА: Вищезгадані значення фізико-хімічних параметрів є типовими величинами. Фактичні значення вказані в сертифікатах якості, які додаються до кожної партії продукту.