65-та конференція Maintenance-Tech

18.04.2019

      Цьогоріч  ORLEN OIL взяли участь у 65-тій конференції з технічного обслуговування Maintenance-Tech на тему "Економічні та інноваційні рішення у сфері технічного обслуговування, діагностики та модернізації промислових об'єктів" (м. Люблін). 

    Перший день конференції був наповнений безліччю предметних лекцій представників різних галузей. Під час зустрічі експерти обмінялися досвідом та ідеями щодо останніх тенденцій на ринку. Крім того, під час конференції відбувся конкурс на кращий стенд, на якому представники ORLEN OIL посіли почесне друге місце. Наступного дня, окрім лекцій, відбулася поїздка до Цукеркової фабрики в м. Пщолка. Під час візиту гості мали можливість побачити автоматизовані виробничі лінії та сучасну лабораторію, в якій контролюється виробничий процес.

    Від імені ORLEN OIL на конференції взяли участь Богдан Лонгава та Яцек Фористек, які презентували тему «Методи та новітні технології змазування». ORLEN OIL, як один з провідних виробників і дистриб'юторів мастильних матеріалів з більш ніж 20-річним досвідом, має широкий спектр пропозицій в області виробництва та дистрибуції мастил. Тут ви знайдете продукти найвищої якості: від мастил автомобільної промисловості до сільськогосподарських мастил, робочих рідин і косметики. Найвища якість продукції, яку пропонує ORLEN OIL, підтверджена численними допусками, сертифікатами якості та випробуваннями відомих виробників автомобілів і промислових машин.

  

Джерело - www.orlenoil.pl