Baja Aragón: Пшигоньський на третьому місці. Гравці команди ORLEN закінчили змагання на іспанському ралі Baja Aragón.

06.08.2019

У 36-му випуску заходу Куба Пшигонський вп’яте втримав третю позицію, Мацей Геммза піднявся на 6 місце в загальній класифікації. Адам Томічек, який зазнав несправності мотоцикла, боровся з технічними проблемами. Мотоциклісти ORLEN Team закінчили змагання на подіумах у класифікації юніорів - Мацей Гімза був 2, Адам Томічек 3.

- В Іспанії ми добре виступили, задоволені подіумом та до кінця боролись з Мартіном Прокопом та Джоаном Ромою. Останній етап був вирішальним, ми виклались на повну.

За 40 км до останнього розділу у нас виникла поломка з насосом, що охолоджує гальма, в певний момент температура гальм сягала близько 200 градусів, машина практично не гальмувала, але нам вдалося це контролювати. Погодні умови були дуже мінливими: від дощу та шторму до спекотної погоди та багато пилу. На маршруті було багато шанувальників, а це завжди мотивує. Маршрут був дуже вузьким, шини та гальма сильно експлуатувались, потрібно було бути обережними збоку дороги, щоб не порізати шину. Я радий, що ми повернулись до гри, - сказав Куба Пшигонський.

Класифікацію автомобіля виграла Орландо Теранова з пілотом Ронні Грауе (MINI John Cooper Works Rally). Серед групи мотоциклістів найкращим виявився Майкл Метге (Шерко).