Біодеградуючі оливи ORLEN OIL з екологічним знаком ЄС (EU Ecolabel)

10.08.2015

Польський центр випробувань та сертифікації нагородив компанію ORLEN Oil, першою в Польщі, ліцензією European Ecolabel для змащувальних матеріалів. Офіційну нагороду було введено в 1992 році Європейським Союзом, яка свідчить про обмежені рівні впливу визначених товарів на навколишнє середовище.


 EU Ecolabel є інформацією про певний підхід фірми до навколишнього середовища та її захисту, а також є підтвердженням виконання строгих вимог, що застосовуються по всьому Європейському Союзу. Захист навколишнього середовища, а також мінливі вимоги по експлуатації машин і промислового устаткування - це виклик для виробників масел і змащувальних засобів. ORLEN Oil завжди намагається виходити назустріч цим побажанням. Тому, в результаті довгострокового співробітництва наших експертів і науково-випробувальних центрів, були розроблені Оливи Hydrol BIO. Оливи, створені на основі синтетичних ефірів і природних тригліцеридів, можуть застосовуватися там, де захист навколишнього середовища є дуже важливим питанням - в державних заповідниках, курортах, а також по близькості поверхневих вод - підкреслює Марек Гралевскі, голова правління ORLEN Oil.


Нагорода в галузі захисту навколишнього середовища, визнання компанії ORLEN Oil незалежною установою, доводить перевагу конкурентоспроможної компанії і може вплинути на збільшення інтересу потенційних клієнтів. Позначення олив HYDROL BIO HEES EL 46, а також HYDROL BIO HETG EL 46 європейським знаком є ​​гарантією якості вироблених виробів. Також це полегшує ідентифікацію виробів, що відповідають суворим вимогам щодо захисту навколишнього середовища. Оливи ORLEN Oil відрізняються низькою токсичністю, великою здатністю біодеградіровать на рівні> 90% (m / m), а також великим вмістом возобнавляемих сировинних матеріалів на рівні> 80% (m / m).