Чемпіонат Польщі Platinum Rider з Супер Ендуро

20.08.2019

    Впродовж 24-25 серпня в Єлєней Долінє біля Ельблонга відбудеться Чемпіонат Польщі Platinum Rider з Супер Ендуро, змагання вищого класу організоване Варміньським авто-мото клубом. Титульним спонсором події є ORLEN OIL.

    Події Супер Ендуро набувають все більшої популярності в Польщі, збираючи з року в рік все більшу кількість спортсменів та любителів, а також глядачів з усієї країни.

    У Чемпіонаті Польщі PLATINUM RIDER стартуватимуть учасники Чемпіонату Світу: Александр Готковскі, Гжегож Каргул та віце-чемпіон світу 2017/2018 серед юніорів Еміль Ющак. Останній з них їде як до цього у класифікації Чемпіонатів Польщі з найбільшою кількістю виграних етапів.

    25 серпня відбудеться другий етап KTMsklep.pl Enduro Race, який вже після першого дня забезпечить глядачам чергову дозу емоцій. Захід супроводжуватиметься атмосферою пікніка. 

    Одним із спонсорів заходу є ORLEN OIL - виробник PLATINUM RIDER - олив для мотоциклетних двигунів, котрі забезпечують кращу роботу коробки передач при одночасному підтриманні ідеальної чистоти компонентів у будь-яких умовах руху - просте, легкодоступне та практичне рішення для мотоциклістів.