Два продукти ORLEN Oil в конкурсі "Продукт 2016 Року"

14.02.2017

У цьогорічному конкурсі «Продукт 2016 року», організованому журналом «Inżynieria & Utrzymanie Ruchu», за  звання кращих продуктів будуть конкурувати три оливи  ORLEN OIL . Журі оцінило інноваційність  та якість продукції торгової марки, кваліфікуючи до наступного етапу продукцію в категорії « мастильні матеріали».

Нагорода "Продукт Року" то об'єктивна і  кваліфікована рекомендація  жюрі, що складається  з експертів галузі а також самих клієнтів, які шляхом голосування, нагороджують окремі продукти, в 16 категоріях, за інноваційність, придатність , легкість у використанні а також потенційні вигоди, пов'язані з їх застосуванням. Відзнака продукту то одна з найкращих рекомендацій на ринку і тим самим знаряддя, що будує престиж марки.

До цьогорічного  конкурсу  заявлені два продукти ORLEN Oil, які  кваліфіковані до наступного етапу, - голосуванню читачів :

- CORALIA HC - високоякісна компресорна олива;

- Iterm-4 – олива для теплообмінників;


Голосування читачів буде проходити з 6 по 24 лютого 2017 року.

«За продукти ORLEN Oil вже кількох років жюрі і користувачі віддають свої голоси, що найкраще перевіряються в щоденному вживанні. Ми маємо надію, що також і  в цьому році пропоновані нами оливи будуть оцінені користувачами» - сказав Пшемислав Недєльскі , Керівник з продукції Orlen Oil.