Фінал Porsche Platinum GT3 CUP CC

15.10.2015

У перегонах, що проходили 2-4 жовтня на автодромі Познань Рафал Мікрут став переможцем туру «Porsche Platinum GT3 CUP CCE». 
Боротьба в Познані була останнім туром перегонів в сезоні. Під час шести тижнів автогонщики змагалися на автодромах чотирьох країн. На автодромі Познань за найвищу сходинку на п'єдесталі і перемогу в генеральній класифікації боролися два чудових водія - Рафал Мікрут і Мартін Едліньскі.

Марка Platinum є стратегічним спонсором «Porsche Platinum GT3 CUP CCE». Завдяки участі в автомобільних видах спорту ми можемо поставляти найбільш розвинені в технологічному плані оливи Platinum. Співпраця з організатором «Porsche GT3 CUP CCE» - це також можливість тестування інноваційних рішень наших продуктів - говорить Мартін Гралевскі, Голова Правління ORLEN OIL.
 
Конкурс на найбільш швидку гоночну серію в Польщі був також можливістю для розмови про автомобільні види спорту і двох найбільш популярних дисциплінах, якими є ралі-рейди і гонки.
Марка Platinum вже багато років присвячує свою увагу обом дисциплінам, у тому числі підтримуючи спортсменів команди «ORLEN Team».

***

«Porsche Platinum GT3 Cup Challenge Central Europe» - це серія автомобільних гонок в країнах Центральної Європи, організована Порше. Серед 13 гонщиків за перемогу борються аж одинадцять поляків. У цьому сезоні класифікація була розділена на дві групи: A і B, залежно від досвіду водіїв. Така форма гонок підсилює суперництво серед учасників з групи B, які вперше стартують в гонці. «Porsche Platinum GT3 Cup CCE» проходить також в інших частинах світу, а назва серії змінюється відповідно регіону світу, в якому проходить змагання.