Ключові клієнти фірми "ЛОКО" у м. Краків

30.01.2019

23 січня 2019 року фірма «ЛОКО» вчергове організувала для своїх ключових партнерів триденну технічно-практичну конференцію у місті Краків (Польща). Конференція була присвячена питанням обслуговування спецтехніки в сфері гірничо-видобувної промисловості.

Учасники, в основному перші особи провідних компаній галузі, відвідали один з шести нафтопереробних заводів групи ORLEN (м. Тшебіні), де ознайомилися зі складними технологічними процесами виробництва оливи.

                      

«Завод сподобався своєю технологічністю та злагодженою роботою людей з машинами. Конвеєрна лінія заворожує своєю відточеною роботою…я дізнався багато нового про продукти Orlen Oil і про паливно-мастильні матеріали в цілому.» - зауважив п. Олександр (директор, м. Київ).

 «Враження чудові і виключно позитивні…окремої уваги заслуговують об'єми виробництва та автоматизація усіх його процесів, адже мінімізація впливу людського фактору суттєво покращує якість продукту…» – зазначив п. Антоній (менеджер по закупах, м. Львів).

Усі учасники заходу підкреслили наступне: незначна кількість працівників та максимальна автоматизація процесу виробництва продукує неймовірні об’єми за короткі терміни.



Також члени конференції взяли участь у практичному семінарі з ефективного застосування мастильних матеріалів, на якому був присутній Член Правління Orlen Oil - п. Марцін Стройни (Marcin Strojny).

Надзвичайно цікаву презентацію продукції підготували та представили на семінарі п. Томаш Сітко (Tomasz Sitko) та п. Аркадіуш Циран (Arkadiusz Cyran), які надали вичерпні відповіді на численні запитання учасників семінару. Під час відвідування заводу та на  семінарі донести специфіку технологій виробництва та продукції українською мовою допомагала працівник Orlen Oil - п. Ірина Мельник.

Під час відкритих дискусій у неформальній обстановці учасники обмінювалися власним досвідом з топ-менеджментом інших компаній, формуючи нове бачення питань ефективного використання мастильних матеріалів.

Завершенням подорожі стало відвідування Соляної копальні в місті Вєлічка, де учасники спустилися коридорами та східцями, практично зробленими з солі, понад 130 м. в глибину шахти, отримавши і позитивні емоції і користь для здоров’я.

Підсумовуючи отримані відгуки партнерів, ТзОВ «ЛОКО» надалі планує проводити подібні заходи також для представників інших галузей.

Обіцяємо, вони будуть не менш цікаві та ефективні!