Команда ORLEN перемагає в Dubai Baja

11.03.2019

    Куба Пшигоньскі і Тімо Готтшалк виграли Dubai International Baja, яке проходило 8-9 березня 2019р. Екіпаж команди ORLEN на суботньому етапі ралі таки добився результату, повторивши свій минулорічний успіх. 

    Місія Пшигоньскі і Готтшалка на останній 205-кілометровій ділянці Dubai International Baja полягала в боротьбі за перемогу в ралі з Халідом Аль-Касіммі (Peugeot 3008 DKR). Команда ORLEN програвала водію з Об'єднаних Арабських Еміратів через 48 секунд після першого етапу. Суперництво тривало до останніх кілометрів…

    - Ми дуже щасливі що перемогли в Dubai Baja... Була сильна конкуренція, особливо на останньому епізоді... Нам вдалося наздогнати Касіммі та, на жаль, за 10 км до фінішу ми «зарилися» і застрягли, це був надзвичайно напружений момент. Розуміючи що потрібно швидко вибратися, ми ризикнули і, врешті-решт, почали вистрибувати з усіх дюн, здобувши перемогу у фінальному епізоді. Цей раунд був досконалим, ми чудово спрацювалися з Тімо. Повторний виграш Dubai Baja - це ще один хороший знак, - говорить Куба Пшигоньскі, гравець команди ORLEN.

    Халід Аль-Касіммі посів друге місце суботнього епізоду ралі. Мартін Прокоп (Ford Raptor RS Cross Country) прийшов третім, за ним - Володимир Васильєв (Toyota Hilux).

    Ці змагання в Об'єднаних Арабських Еміратах були другим туром чемпіонату світу FIA в ралі Baja. Екіпаж команди ORLEN стартував вперше в цьому році.

 

Джерело - http://www.orlenoil.pl