НОВІ ОЛИВИ В ЛІНІЙЦІ PLATINUM Max Expert

28.10.2021

Моторні масла класу якості ACEA A3 / B4 є одними з найпопулярніших. Тому, щоб задовольнити очікування покупців, пропозиція продукту ORLEN OIL, на додаток до вже існуючого напівсинтетичного масла в класі в’язкості 10W-40, впроваджує новий повністю синтетичний продукт в класі в’язкості 5W-30.


PLATINUM Max Expert A3 / B4 5W-30 — це синтетичне всесезонне моторне масло, розроблене на основі високоякісних базових масел і належним чином підібраних присадок. Забезпечує найвищу довгострокову продуктивність і захист двигуна за будь-яких умов експлуатації. Це гарантує легкий запуск холодного двигуна, його оптимальне змащування та відмінні параметри масла протягом усього періоду між замінами.


PLATINUM Max Expert A3 / B4 5W-30 призначене для цілорічного використання, особливо для бензинових і дизельних двигунів з безпосереднім уприскуванням, які зустрічаються в сучасних легкових і легких комерційних автомобілях. Це масло також підходить для двигунів з турбонадувом. Його також можна успішно використовувати в автомобілях, для яких виробник рекомендує масло класу в’язкості та класу якості, зазначеного в описі продукту.

PLATINUM Max Expert A3 / B4 5W-30 було офіційно схвалено для Volkswagen Standard 502 00 VW Standard 505 00, а також для автомобілів Daimler AG, на які поширюється специфікація MB-Approval 229.3.