НОВИНКА! HYDROL POWER LHV

17.07.2018

    Промисловий лінійка олив ORLEN OIL розширилась, включивши  в себе ще один революційний продукт. Мове йде про  гідравлічну оливу  HYDROL POWER LHV, яка виготовляється за допомогою  технології DYNAVIS  EVONIK.  
    HYDROL POWER LHV  - це гідравлічна олива з підвищеним індексом в'язкості та чудовим опором зсуву. Препарат має спеціально відібрану формулу, яка запобігає утворенню кислот і осадів у процесі окиснення в складних робочих умовах. HYDROL POWER L-HV виготовляється з використанням технології  DYNAVIS Evonik, що дозволяє знизити витрати палива, продовжити термін служби оливи і  ефективніше використовувати  обладнання. HYDROL POWER L-HV має сучасний, оптимально підібраний набір присадок, які захищають систему від корозії та запобігають зносу поверхонь тертя. Продукт характеризується дуже хорошою фільтрацією, також, коли система забруднена невеликою кількістю води. Індекс високої в'язкості та чудові низькотемпературні властивості забезпечують оптимальну роботу пристрою в широкому діапазоні температур. HYDROL POWER L-HV зменшує споживання енергії, зберігаючи стабільну структуру та довговічність масляної плівки.
    Олива  призначена для змащення гідравлічних систем  будівельного і гірського устаткування, що працюють в жорстких умовах (робочий тиск в гідравлічних насосах до 50MPa), змінних температурах і високій вологості. Олива може бути успішно використовувана в стаціонарних промислових машинах, що забезпечують відмінне  змащування силових трансмісій, приводів та гідравлічних систем керування регулюючими та рульовими механізмами, гідравлічними передачами та іншими подібними пристроями.