Облагороджуюча добавка до дизпалива - найкращий спосіб подбати про свій автомобіль

06.11.2015

Більшості автомобілістів відомо з якими проблемами стикається автомобіль під час зимових періодів, чому виникають проблеми з запаленням двигуна при низьких температурах, що є основною причиною роботи двигуна автомобіля на занадто високих обертах.
В цій короткій статті ми хочемо поділитися з Вами нашим баченням вирішення усіх вищеперерахованих проблем та способами, якими можна підвищити ефективність роботи автомобіля.
Впорскування пального до дизельного двигуна повинно здійснюватись протягом 1/500 секунди в конкретному часі, оскільки синхронізація має принципове значення для повного згорання. Мала кількість пального (крапля діаметром 1/16 до 1/18 дюйма) розпилюється в повітрі під тиском залежно від конструкції двигуна. Цих критичних даних тиску, кількості пального і часу можна досягти лише тоді, коли система подачі пального є ідеально чистою і позбавлена осаду та бруду. В іншому випадку двигун не заведеться взагалі або після старту буде працювати з передчасним запалюванням чи на занадто високих обертах. Бруд є у самому дизпаливі і залежно від якості пального осідає на стінках паливопроводів.
Іншою проблемою є наявна в пальному вода. Пальне у баці «дихає» залежно від зміни зовнішньої температури. При високій температурі повітря виходить з баку, а під час вечірньої прохолоди воно з вологою проникає до баку, де осідає у вигляді роси. Під час холодів чи експлуатації автомобіля вода у паливопроводах може замерзнути і заблокувати доступ пального. Крім того, вода викликає корозію, яка приводить до попадання часток іржі в пальне і прискорює знос гладко відшліфованих частин механізму.
Автомобіль стикається з проблемою, яка спричинена згущенням палива. Наявність в дизпаливі парафінів, що необхідні для роботи паливної системи, при низьких температурах  кристалізуються, що призводить до згущення дизпалива.
Канадська компанія Cleen-Flo, яка розробила першу добавку до дизпалива знає про ці проблеми та завдяки досвіду понад 100 років пропонує своїм клієнтам їх вирішення.
ОБЛАГОРОДЖУЮЧА ДОБАВКА ДО ДИЗПАЛИВА – це рідинний додаток до дизельного пального, який утримує в чистоті жиклери, захищає проти корозії, не дає глохнути двигунові в зимовий період, а також замерзати паливопроводам на будівельних майданчиках і на морі.
Використовуючи облагороджувач дизпалива Kleen-Flo, Ви отримуєте ряд переваг:
-    Очищення усіх частин паливної системи;
-    Зменшення розходу дизпалива;
-    Запобігання замерзанню паливних шлангів.
Подбайте про свій автомобіль – придбайте облагороджувач дизпалива Kleen-Flo!
Спеціалісти компанії ЛОКО в разі потреби можуть надати додаткові консультації. Звертайтесь у будь-який зручний для Вас час.