Олива має значення. Випробування в екстремальних умовах

26.09.2016

24 вересня, під час фінального заїзду Центральноєвропейського кубка виклику Порше Платинум GT3, компанія Орлен Ойл запросила експертів в області автомобільної промисловості, журналістів і технологів для участі в круглому столі "Олива має значення, чи як ми тестуємо нашу продукцію".
 
Продукція фірми Орлен Ойл постійно проходить лабораторні випробування в акредитованих центрах. Завдяки цьому вона відповідає суворим стандартам якості, в тому числі стандартам API (Американського інституту нафти), ACEA (Асоціації європейських виробників автомобілів) і ILSAC (Міжнародного комітету по стандартизації та апробації моторних масел).

Для розвитку виробництва важливу роль відіграють відділи досліджень і розробок. Спираючись на технологічні знання і строгі лабораторні випробування, створюються високоякісні продукти, які відповідають всім технічним вимогам, стандартизовані та перевірені. При їх розробці враховуються конкретні потреби кінцевих споживачів. Продукція проходить ретельні дослідження в випробувальних центрах як в Польщі, так і за кордоном.
Технологічні служби ведуть суворий контроль за початковим періодом функціонування нового продукту, випущеного на ринок.
- Виробники автомобілів, оригінальних комплектуючих і устаткування для транспортних засобів висувають високі вимоги до олив і змащувальних матеріалів. Якість нашої продукції підтверджують офіційні рекомендації таких компаній, як Renault, Ford, Citroen, Peugeot, General Motors, Mercedes-Benz і BMW. Доводячи високу якість своєї продукції, слід грунтуватися на достовірних даних, яким споживачі дійсно можуть довіряти.
У роботі над якістю своїх олив компанія ОРЛЕН Ойл використовує знання, отримані завдяки автоспорту. "Під час гоночної серії наші машини, Porsche 911, працюють в складних умовах експлуатації. Це відноситься і до олив. Ключовим фактором є термостійкість оливи при високих температурах, "- каже Януш Чудек, автомеханік серії Центральноєвропейського кубка виклику Порше Платинум GT3.