Оливи для вантажних автомобілів

27.10.2017

    Оскільки у сфері автомобільних вантажних перевезень спостерігається жорстка конкуренція, власники вантажних автомобілів вимагають максимальної продуктивності від своїх транспортних засобів. Купити моторні оливи для вантажних автомобілів - це дуже відповідальний крок, адже даний транспортний засіб має виконувати завдання з постачання вантажів на великі відстані. І тому ми рекомендуємо не економити, а купувати тільки найкращі оливи, які б повністю відповідали всім Вашим вимогам, а також захищали двигун від можливих поломок і швидкого зносу.
     Cеред широкого асортименту олив компанії ЛОКО Ви завжди знайдете саме ту, яка підійде Вашому авто.

    Однією з найпопулярніших є Platinum Ultor Extreme 10W-40

Напівсинтетична моторна олива останнього покоління, розроблена спеціально для нових дизельних двигунів, котрі працюють в умовах підвищеної складності з максимально тривалим інтервалом між замінами, одночасно виконує основні стандарти емісії Euro V. Унікальна композиція синтетичних і мінеральних баз для будь-яких умов доповнена комплектом високоякісних присадок нового покоління, що забезпечує виконання найвищих європейських вимог ACEA, API та виробників автомобілів, а також вимоги до захисту навколишнього середовища.
Platinum Ultor Extreme забезпечує:
•    Великі інтервали між замінами,
•    Чистоту двигуна завдяки утриманню сажі в суспензії,
•    Максимальну потужність двигуна,
•    Виконання стандартів емісії Euro V, IV, III, II, I
•    Значне зниження витрат, пов'язаних з експлуатацією автомобільного парку,
•    Відповідність основним вимогам виробників автомобілів.
Застосування
Олива Platinum Ultor Extreme призначена перед усім для нових дизельних двигунів, що виконують вимоги Euro V, обладнані каталізаторами SCR. Цю оливу можна з успіхом використовувати в автомобілях ранніх конструкцій, що виконують вимоги Euro IV, III, II, I. Також рекомендована для високонавантажених бензинових двигунів.
Стандарти, узгодження, технічні характеристики:
MAN 3277

MB-APPROVAL 228.5
VOLVO VDS-3
RENAULT VI RLD-2
MACK EO-N
TATRA TDS 30/12
Відповідає вимогам:
MERCEDES-BENZ 228.3
MTU OIL TYPE 2
MAN 3275
VOLVO VDS-2
DAF
    Для того, щоб отримати консультацію по підбору а також для замовлення  моторних олив, Вам необхідно  лише зателефонувати нам і обговорити всі можливості по оформленню замовлення і постачання обраних матеріалів.