Оновлений PETRYGO

08.07.2015

Компанія ORLEN Oil, виробник і дистриб'ютор мастильних матеріалів і олив для автомобільної промисловості, виводить на ринок нову, покращену гамму охолоджуючих рідин для радіаторів легкових і вантажних автомобілів: Petrygo.
 
У пропозиції ORLEN Oil, серед експлуатаційних рідин і продуктів по догляду за автомобілем, провідним продуктом є охолоджуючі рідини для радіаторів Petrygo, призначені для професійного використання. Базуючись на багаторічному досвіді і спеціалістичні знаннях технологів, ми розробили продукти, що відрізняються найсучаснішими параметрами, що відповідають вимогам сучасних двигунів. "Ґрунтуючись на останніх досягненнях хімічної галузі, команда Департаменту досліджень і розвитку ORLEN Oil розробила сучасну, технологічно просунуту гамму охолоджуючих рідин. Лінія охоплює весь спектр потреб ринку." - Говорить Артур Венгжин, менеджер по продукту.
Гамма включає в себе 4 лінії продуктів: рідина економ-класу для більш старих автомобілів (Petrygo Q NEW) з широким діапазоном G12 + (Petrygo PLUS), рідина Petrygo PRIME G 12 ++, присвячену групі VW. Окрім продуктів для легкових автомобілів була розроблена рідина для вантажних автомобілів і важкої техніки Petrygo HEAVY.
 
Гарантією високої якості всієї лінії є його основний компонент Моноетиленгліколь - сировина високої чистоти. Для виробництва всіх чотирьох варіантів використовуються сертифіковані функціональні добавки, вироблені провідними на світовому ринку хімічними концернами. Одночасно продукція відповідає суворим стандартам в галузі охорони навколишнього середовища.
 
Нова лінія Petrygo була протестована в екстремальних умовах експлуатації. Продукти рекомендуються чудовими гравцями ORLEN Team, Яцеком Чахором і Мареком Домбровським.
Petrygo забезпечує захист всієї системи охолодження від корозії і кавітації, безпека гумових і пластикових деталей, а також гарантируемую температуру кристалізації. Застосування охолоджуючих рідин нової лінії захищає від виникнення відкладень і каменю, а також гарантує показові параметри теплообміну. Petrygo містить твердження виробників провідних брендів легкових і вантажних автомобілів.
 
Виробництво рідин відбувається на заводі-виробнику ORLEN Oil в Єдліче відповідно до норм ISO 9001 - гарантує високу якість, ISO 14001 - відповідальної за дотримання екологічних норм і PN-N-18001: 2004 наглядає забезпечення умов безпеки та охорони праці.