ORLEN знову серед найетичніших компаній в світі

21.03.2016

           Ось уже третій раз поспіль PKN Orlen був удостоєний престижного звання  - однієї із найбільш етичних компаній світу, що присуджується міжнародною групою експертів Американського інституту Ethisphere.
Звання найбільш етичних компаній світу присуджується групою міжнародних експертів в області ділової етики і хорошої діловою практики. Експерти обирають переможців через систему рейтингів етики Quotinet ™, яка всебічно перевіряє їх здатність застосовувати етичні методи ведення бізнесу в процесі побудови своїх позицій на ринку. При оцінці окремих компаній, фахівці беруть до уваги, зокрема, такі області, як корпоративне управління, соціальна відповідальність, побудова  людського капіталу для розвитку інноваційної діяльності. Титул присуджується за один рік, після чого компанія може пройти повторну перевірку.
         Етична ділова поведінка для PKN Orlen це фундаментальне питання. Тому престижний титул найбільш етичних компаній в світі сприймають, як визнання послідовного і інноваційного підходу до корпоративної соціальної відповідальності та корпоративного управління. ORLEN постійно розвивається, добре, що ми можемо  це робити опираючись на міцний фундамент корпоративних цінностей - сказав Войцех Ясинський, президент правління PKN Orlen.
         "Компанії покладаються на Ethisphere, щоб постійно покращувати і оцінювати корпоративні стандарти. Ті, хто демонструє лідерство в таких областях, як соціальна відповідальність, чесність, прозорість створили велику цінність для своїх інвесторів, місцевих громад, клієнтів і співробітників, і тим самим зміцнити стійку перевагу в бізнесі" - сказав Тімоті Elbrich, президент Ethisphere
         Ethisphere Institute є незалежним дослідницьким центром сприяння добросовісної практики та етики в бізнесі та управлінні відповідно до найвищих стандартів у відносинах зі співробітниками, діловими партнерами, інвесторами і регуляторами ринку. Ethisphere Institute проводить порівняльний аналіз правил корпоративного управління і в рамках програми World’s Most Ethical Companies® роздає нагороди найбільш етичних компаній в світі, чий повний список опублікований в журналі Ethisphere. Крім того, інститут є провідним центром з перевірки відповідності операцій з принципами корпоративної етики в контексті сертифікатів: Ethics Inside® Certification, Compliance Leader Verification™ and Anti-Corruption Program Verification™.