Перший раунд чемпіонату Польщі по дрифтингу – за нами

30.05.2019

    У минулі вихідні відбувся перший раунд чемпіонату Польщі по дрифтингу. За звання чемпіона Польщі 2019 змагався Куба Пшигонський. У новій версії своєї Toyota GT86 завершив конкурс у класі PRO на TOP 16.

    Нажаль,під час їзди виникла проблема із системою управління двигуна, що дозволило здійснити лише один вдалий виїзд. На п’єдесталі в класі PRO у місті Сломчин участь у змаганнях взяли Петро Троянек, Ігор Столарек і Яцек Попіолек.

- Наш новий автомобіль виступив дуже добре, але нажаль через невелику електричну поломку я здійснив лише один хороший виїзд, усі наступні були слабшими.  Перша спроба була виконана найкраще, що характеризує автомобіль як швидкий та  конкурентоспроможній. Під час другого виїзду, що відбувається у парах, я припустився помилки і випав, але іноді це відбувається. Загалом я задоволений, що після зимової перерви автомобіль знаходиться в хорошому стані. Потрібно поєднати його з кращими початками – розповідає Куба Пшигонський.

    Проведення другого раунду чемпіонату Польщі по дрифтингу заплановано 14-15 червня на шляху Кельце. Цикл чемпіонату включатиме 6 раундів.