Platinum Racing Team в 24-годинній гонці в Дубаї

15.01.2016

       Вже 14-16 січня 2016 року, на трасі автодрому в Дубаї, команда Platinum Racing Team стартуватиме в 24-годинній гонці. Команда, почесним спонсором якої є ORLEN Oil, виробник олив марки Platinum, в процесі гонки подолає дистанцію майже п'яти тисяч кілометрів. Над підготовкою та технічним станом машин, включаючи оливи Platinum, стежитиме група досвідчених механіків. Окрім Дубай 24H, в 2016 році фірма ORLEN Oil братиме участь також в автопробігу Дакар, а також гонках в рамках кубку Porsche Platinum GT3 CCCE.
      Дубаї 24h - це перша з шести гонок на великі дистанції 24H Series powered by Hankook. Під час змагання вісімдесят найшвидших машин світу, якими керують досвідчені водії, боротимуться за перемогу в престижних змаганнях, що проходять в сценічно мальовничих Об'єднаних Арабських Еміратах. Протягом однієї доби найкращі водії подолають дистанцію майже в п'ять тисяч кілометрів!
       У січневій гонці в Дубаї стартуватиме команда Platinum Racing Team, що складається з п'яти водіїв. Porsche 991 GT Cup з номером 90 будуть вести: Роберт Лукас, Патрік Айсманн, Кріс Бауер, а також Сантьяго Креелі і Пабло Санчеза. Збірну будуть підтримувати також дев'ять осіб, відповідальних за підготовку, технічний стан машин, а також безпеку і комфорт членів команди.

- Під час виснажливих 24-годинних перегонів не тільки учасники змагання повинні бути в ідеальній формі. Машини, що стоятимуть на старті повинні бути підготовлені таким чином, щоб їх стан відповідав майже новим зразкам на виході із заводу-виробника. Кожна, навіть найменша деталь, повинна бути відповідно захищена. Важливим під час гонки є використання відповідних мастильних матеріалів. Дубай 24H - це прекрасне випробування олив на безвідмовність - сказав Януш Чадук, механік.

- Наша участь у такому специфічному проекті, яким є гонка 24H в Дубаї, - це не тільки асоціація марки Platinum з серією найшвидших і найбільш складних гонок в Європі та світі, але, насамперед, прекрасне випробування наших продуктів на безвідмовність - сказала Ганна Віертел, голова правління ORLEN Oil.


Детальніше на youtube: https://www.youtube.com/watch?v=8cYO7nPcLqQ