Platinum Rider в сучасних моделях мотоциклів Kawasaki

25.09.2015

Олександра Ковалик представник PLATINUM Rider, випускник Академії Молодих Талантів ORLEN TEAM, випробувала на мотокросовій трасі MXDG в Dąbrowie Górniczej найновіший кросовий мотоцикл Kawasaki. Тест водіння є елементом співпраці між ORLEN Oil і Kawasaki Polska.

Мотоцикли вимагають регулярного технічного обслуговування і використання високоякісних мастильних засобів. Зростаюча популярність мотоциклів і стабільний розвиток цієї галузі автомобільної промисловості є викликом і для компаній, що виробляють моторні оливи. Orlen Oil, виробник олив, слідкує за цими змінами та пропонує продукти для двоколісних транспортних засобів, що відповідають найсучаснішим тенденціям.

У вересні на мотокросовій трасі MXDG в Dąbrowie Górniczej, Олександра Ковалик мала можливість протестувати мотокросові моделі Kawasaki 2016 - KX 450F і KX250F.

«Мої пригоди з двоколісними транспортними засобами почалися дуже рано. З самого початку мене навчили старанно доглядати за ними та дбати про елементи двигуна. Тільки висока якість моторних олив, таких як Platinum Rider, забезпечує нормальну роботу двигуна незалежно від умов експлуатації. Це дуже важливо для високопродуктивних мотоциклів» - говорить Олександра Ковалик, представник ORLEN Platinum.


Kawasaki Polska рекомендує використовувати оливи ORLEN Platinum Rider для своїх мотоциклів. Їх надійність навіть у найсуворіших умовах, підтверджується у різних змаганнях командою ORLEN TEAM.

Пропозиція ORLEN Oil включає синтетичні оливи, напівсинтетичні і мінеральні, призначені для чотирьох- і двотактних двигунів.