PLATINUM ULTOR

12.12.2015

Компанія Orlen офіційним представником якої в Україні є ТОВ "ЛОКО" завжди дбає про своїх клієнтів та піддає свої продукти новим випробуванням. Черговим заходом, який відбувся за підтримкою Orlen стала автошкола PLATINUM Ultor Driving School.

Grzegorz Biegun став кращим гонщиком цьогорічної серії PLATINUM Ultor Driving School. Турнір був організований спільно ORLEN Oil і Школою Досконалої Їзди Volvo Trucks в рамках навчальної програми. Підсумкова боротьба учасників відбулося 2 грудня на дорозі warmińsko-mazurskiego воєводства.

У фіналі взяли участь 5 кращих водіїв, учасників навчальних курсів, організованих в 2015 році. Нагородою стала поїздка на завод Volvo Trucks, який знаходиться в Швеції. Під час змагань, які починалися в ORLEN на станцій в Olsztynku, Grzegorz Biegun набрав найбільшу кількість очок - на 27-кілометровому маршруті, досягнуто споживання палива 28,5 л/100 км із середньою швидкістю 63 км/год.. Отримання навичок економічного та безпечного водіння є основним завданням навчальних заходів програми.

PLATINUM ULTOR – це автошкола орієнтована на власників транспортних баз, які хочуть, підвищити обізнаність про безпеку своїх водіїв, підняти їх професійну компетентність та знизити витрати палива. Цього року вони мали можливість поглибити теоретичні знання про водіння техніки, аспекти безпеки і принципів еко їзди, що впливає на оптимізацію витрати палива. Другий етап навчання передбачав  їзду на тягачі Volvo FH з напівпричепом, з загальною вагою 37 тон. Кожний з водіїв подолав позначену ділянку дороги довжиною 36 км.