Porsche Platinum GT3 CCCE

17.05.2016

Автодром Познань. Другий раунд Porsche Platinum GT3 Cup Challenge Central Europe, який пройшов на автодромі в м. Познань, показав, що чудовий темп дебютантів цього року під час початку сезону на Slovakia Ring не був випадковістю. У столиці Великопольщі на подіум обох гонок постали також нові обличчя кубка, на чолі з Петром Парісом, який знову виявився найшвидшим .

Під час раунду в Познані кубка німецького виробника спортивних автомобілів, який проводиться при співпраці з компанією Orlen Oil - виробником олив Platinum, погода виключно сприяла, а на трасі з'явилися тисячі вболівальників.
Вдруге спортсмени стали на стартових полях в кінці суботньої боротьби на Автодромі Познань, в ході якої пройшли також перші авторалі Гоночних автомобілів Чемпіонату Польщі.
В ході домашнього раунду для більшості гравців кубка, на трасі в Познані було видно присутність польської марки моторних олив Platinum, яка є офіційним партнером кубка Porsche. Завдяки співпраці Orlen Oil і німецького виробника спортивних і гоночних автомобілів, продукція польської компанії може бути перевірена в екстремальних умовах і вдосконалюватися для забезпечення клієнтам високої якості товарів. Нещадна боротьба між конкурентами на трасі була б неможлива без ідеально підібраних шин компанії Michelin, яка як єдина постачає шини для кубку Porsche.