Сертифікат «MWM» TR-0199-99-2105 для оливи DELGAS L 40

13.02.2015

    Відділ з досліджень та розвитку «ORLEN OIL» домігся внесення в список олив, що допущені до застосування в газових двигунах «MWM Gmbh» (раніше «DEUTZ») оливу DELGAS L 40. Компанія «MWM» - це провідний виробник газових двигунів і енергетичних систем , який входить до складу американського концерну «CATERPILLAR Inc.», що є світовим лідером у виробництві промислових двигунів, будівельної техніки та генераторних агрегатів.

    DELGAS L 40 - це високоякісна олива для стаціонарних газових двигунів, що виготовляється на основі базових олив спеціального очищення і ретельно підібраного пакету  присадок. Диспергуючі і миючі присадки, що містяться в оливі, регулюють вміст шламу і осаду, за рахунок чого підтримується чистота двигуна. Завдяки винятковим характеристикам, олива забезпечує продовження інтервалів між змінами оливи, зниження витрат по ремонту і консервації газових двигунів.

   Отриманий допуск забезпечує можливість застосування оливи DELGAS L 40 в газових двигунах «MWM», «DEUTZ», для яких виробник двигуна рекомендує, щоб рівень вмісту сульфатної золи  становив до 0,5%,  для більшості двигунів, що працюють на природному  газі, а також на газах з невисоким рівнем домішок.

    Переваги оливи DELGAS L 40:

• відмінна термічна стабільність,
• стійкість до окислення і нітрування,
• дуже хороший захист від зносу,
• дуже хороший захист від появи осаду,
• чудові антикорозійні властивості.