Уже сьогодні Ви маєте змогу придбати оновлену охолоджуючу рідину Petrygo

14.08.2015

Використовуючи найновіші технології та задовольняючи найсуворіші вимоги автомобільних виробників компанія Orlen Oil випустила оновлену лінійку охолоджуючих рідин Petrygo, яку Ви уже сьогодні маєте змогу придбати безпосередньо в інтернет-магазині компанії «ЛОКО» та в магазинах Вашого міста. В серію оновлених охолоджуючих рідин Petrygo увійшли:

·       Petrygo Q New;

·       Petrygo PLUS G12 +;

·       Petrygo PRIME G12 ++.

Кожен вид охолоджуючих рідин, які представляє компанія «ЛОКО» задовольняє ряд вимог: Petrygo Q New розроблений для економ-класу, Petrygo PLUS G12 + з широким діапазоном використання, Petrygo PRIME G12 ++ створений безпосередньо для групи VW (Volkswagen). Проте, для усієї серії охолоджуючих рідин Petrygo одне залишається незмінним – висока якість товару.

Уся серія охолоджуючих рідин Petrygo відповідає найважливішим характеристикам, а саме забезпечує високі вимоги до корозійної стійкості, що дає змогу продовжити життєвий цикл двигунів та безаварійну експлуатацію. Охолоджуючі рідини Petrygo відповідають високому рівню кавітаційної стійкості, що забезпечує протистояння руйнуванню під дією гідравлічних мікроударів. Не менш важливим є оптимальне співвідношення рівня температури кипіння та температури кристалізації охолоджуючих рідин Petrygo, яке створює сприятливі умови для роботи як і у літній так і у зимовий періоди. 



Чому саме Petrygo?

Тому, що багаторічний досвід є гарантом довіри наших клієнтів, адже з 1999 року продажу охолоджуючих рідин Petrygo на ринку України не було надіслано жодної рекламації;

Тому, що ми використовуємо найновіші технології;

Тому, що наші товари піддаються найжорсткішим випробуванням;

Тому, що наші ціни завжди відповідають якості товару;

Тому, що ми дбаємо про наших клієнтів.

Гарантом високої якості є відмінна робота охолоджуючих рідин Petrygo на раллі-марафоні, в тому числі на «Ралі Париж — Дакар» при денній температурі близько +50 °С та нічній близько -20 °С.  Чи потрібен ще якийсь доказ високої якості та ефективної роботи охолоджуючих рідин Petrygo?