Verva Street Racing 2015

29.10.2015

24 жовтня на Національному стадіоні у Варшаві відбулась найочікуваніша подія мотор-шоу сезону - VERVA Street Racing. Організатором заходу є нафтопереробний концерн PKN ORLEN.

Шостий випуск VERVA Street Racing почався традиційно з Pit Party, розташованій на зовнішній набережній Національного стадіону, де на автолюбителів чекали, популярні автомобілі в різних категоріях. Вечірнє шоу відкрив виступ екстремальних транспортних засобів, з кращими водіями світу за кермом.

Разом із своїми партнерами компанія підготувала цілий ряд цікавих розваг для автолюбителів. Учасники заходів стали володарями тисяч гаджетів. Розваги знайшлися і для найпристрасніших любителів мотоспорту, які змогли перевірити свої навички на гоночних симуляторах.

Супутні цій події емоції можна було увіковічити в спеціально підготовлених фото-кабінках.

Любителів двоколісних транспортних засобів вітала Олександра Ковалик, офіційний представник масел Platinum Rider, випускниця Молодих талантів Академії ORLEN TEAM. Ця надзвичайно талановита гонщиця зазвичай пересувається на скутері, зате її виступи на швидкісних треках завжди стають демонстрацією найвищих навичок і вмінь.

Гості також побачили гоночні Porsche GT3, що беруть участь в найшвидших гоночних змаганнях у Польщі - Porsche Platinum GT3. Під час центрального заходу на стадіоні відбувся заїзд 6 автомобілів Porsche, що беруть участь у серії Porsche Platinum GT3 Cup Central Europe.

На цій найбільшій автомобільній події в Центральній і Східній Європі виступли Джеремі Кларксон, Річард Хаммонд і Джеймс Мей, що стало незабутньою подією для відвідувачів. 

Представники ТОВ «ЛОКО» стали почесними гостями цього заходу та розділили емоції з автолюбителями з усього світу.