Заміна оливи у двигуні спецтехніки

07.11.2017

    Своєчасна заміна оливи в двигуні екскаватора або іншої спеціальної техніки є важливим фактором збереження працездатності силової установки машини. Багато операторів спецтехніки досить халатно ставляться до заміни моторної оливи - забувають терміни її заміни або навмисне розтягують період експлуатації оливи, сподіваючись на економію. Фахівці компанії Orlen Oil закликають власників спецтехніки строго відслідковувати періодичність заміни моторної оливи, адже ця процедура істотно мінімізує ризик поломки двигуна і забезпечує його ефективну роботу.
    У заміні оливи двигуна слід керуватися двома правилами:
•    заміна оливи в двигуні після відпрацювання 250 мото / годин;
•    заміна моторної оливи через 35 восьмигодинних робочих змін.
    Слід зазначити, що спільно зі зміною оливи слід міняти і масляний фільтр, тому що олива і фільтр, який відпрацював вищевказаний термін істотно втрачають свої робочі характеристики і не забезпечують належний захист двигуна.
    Серед найпопулярніших олив в нашому асортименті можемо запропонувати: Hydrol L-HV 46,  AGRO STOU 10w-30, AGRO UTTO 10w-30, Platinum Multi PTF 10w,  Platinum Multi UTTO 10w-30 та інші.

    Для того, щоб отримати консультацію по підбору а також для замовлення  олив звертайтесь до наших кваліфікованих спеціалістів.